bazylms Napisano 20 Listopada 2011 Napisano 20 Listopada 2011 Dobra robota. Wygląda fantastycznie. Cytuj
math Napisano 28 Listopada 2011 Autor Napisano 28 Listopada 2011 Witam, Chwilowo z braku czasu niewiele sie zmenilo. Nieco popracowalem nad czescia bibelotow i oto pierwsza przymiarka (nic nie jest przyklejone na stale). Plachta bedzie mniej poszarpana na dole (to juz poprawilem) i bedzie pomalowana na jakas zgnila zielen i khaki (cos w ten desen). Lina to biala (niestety sztuczna) dratwa malowana akrylem Tamki 'Desert yellow', a nastepnie z washowana olejami tak zeby podkreslic poszczegolne 'zwoje' liny. Troche zabawy z tym bylo bo sznurek ma fajny 'linowato przypominajacy' zwoj, ale jest ze sztucznego materialu i niebardzo chcial sie barwic. W sumie jestem zadowolony z koncowego efektu. Tu dojdzie nieco kurzu. Lancuch jest pordzewiony, ale nieco go jeszcze pociemnie zeby wygladal na bardziej stalowy. Nie zabardzo chce przesadzic z iloscia bibelotow, wiec to chyba tyle (moze dojdzie jkas szmata na blotniku z boku i tyle) Jak wszystko dobzre pojdzie to moze uda mi sie skonczyc ten model w przyszly weekend...ehhh Cytuj
math Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Napisano 4 Grudnia 2011 No i w koncu sie stalo.....ukonczylem IS'a. Fotki modelu i nieco detali mozecie zobaczyc w galerii: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=30119 Dziekuje wszystkim za kibicowanie i za pomoc przy budowie. Prawdobodobnie jak mnie najdzie to zrobie tematyczna podstawke ale to najprowdopodobniej na wiosne Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi