bazylms Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Dobra robota. Wygląda fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Witam, Chwilowo z braku czasu niewiele sie zmenilo. Nieco popracowalem nad czescia bibelotow i oto pierwsza przymiarka (nic nie jest przyklejone na stale). Plachta bedzie mniej poszarpana na dole (to juz poprawilem) i bedzie pomalowana na jakas zgnila zielen i khaki (cos w ten desen). Lina to biala (niestety sztuczna) dratwa malowana akrylem Tamki 'Desert yellow', a nastepnie z washowana olejami tak zeby podkreslic poszczegolne 'zwoje' liny. Troche zabawy z tym bylo bo sznurek ma fajny 'linowato przypominajacy' zwoj, ale jest ze sztucznego materialu i niebardzo chcial sie barwic. W sumie jestem zadowolony z koncowego efektu. Tu dojdzie nieco kurzu. Lancuch jest pordzewiony, ale nieco go jeszcze pociemnie zeby wygladal na bardziej stalowy. Nie zabardzo chce przesadzic z iloscia bibelotow, wiec to chyba tyle (moze dojdzie jkas szmata na blotniku z boku i tyle) Jak wszystko dobzre pojdzie to moze uda mi sie skonczyc ten model w przyszly weekend...ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Lina pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Model wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 No i w koncu sie stalo.....ukonczylem IS'a. Fotki modelu i nieco detali mozecie zobaczyc w galerii: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=30119 Dziekuje wszystkim za kibicowanie i za pomoc przy budowie. Prawdobodobnie jak mnie najdzie to zrobie tematyczna podstawke ale to najprowdopodobniej na wiosne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi