Jakub 24 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Witam. Od kilku lat razem z tatą budujemy taką oto "winetkę" i jak dotąd nie możemy jej skończyć. Będzie ona wykorzystana do gry bitewnej. Zdjęcia: Powstaje też historyjka obrazkowa( w wykonaniu taty): Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Napisałeś że jeszcze nie możecie jej skończyć, jak dla mnie to i tak jest bardzo fajne, nawet nie zorientowałem się że jest jeszcze niedokończona. Rysunki również bardzo fajne. Mam pytanie ile czasu dokładnie to budujecie, bo napisałeś że kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Wygląda ciekawie a szkice super. Szkoda że zdjęcia nie sa troche lepsze. Aale to można łatwo poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 12 Października 2011 Autor Share Napisano 12 Października 2011 Napisałeś że jeszcze nie możecie jej skończyć, jak dla mnie to i tak jest bardzo fajne, nawet nie zorientowałem się że jest jeszcze niedokończona. Rysunki również bardzo fajne. Mam pytanie ile czasu dokładnie to budujecie, bo napisałeś że kilka lat. Wstyd się przyznać ale około... 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio24 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Bardzo mi się podoba ; D A w co będziecie "grali" Ja gram w flames of war ; DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Najprawdopodobniej w to: http://www.hobbysta.pl/gra-operation-overlordnormandy-1944-p-2151.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 14 Października 2011 Autor Share Napisano 14 Października 2011 Dziś przygotowałem do malowania 1 grupę spadochroniarzy. Pochodzą z zestawów italeri i revella Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 19 Października 2011 Autor Share Napisano 19 Października 2011 2 figurki gotowe: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi