Pawel90 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Witam. Przeglądając internet spotkałem się z takim zdjęciem: Podpisane jako Opel Blitz. Że to nie Opel to dla mnie oczywistość, podejrzewam że jest to Mercedes-Benz L4500. Czy ktoś wie może gdzie to zdjęcie mogło być zrobione? Lub zna może ktoś losy tego pojazdu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unimog Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 a nie jakiś Borgward ? poszukaj tu http://www.autogallery.org.ru/gmb.htm Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 11 października napisałeś na innym forum "Pojazd zdobyty przez żołnierzy batalionu "Czata 49" w okolicach ulicy Franciszkańskiej w trakcie Powstania Warszawskiego." amnezja jakaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 14 Października 2011 Autor Share Napisano 14 Października 2011 No został (prawdopodobnie) zdobyty w tych okolicach, ale czy to zdjęcie jest akurat tam zrobione? Brakuje mi niestety informacji o jakichkolwiek dalszych losach tej maszyny... Zastanawiam się również z jakiej jednostki pochodził ten pojazd przed zdobyciem go przez Powstańców. Borgward - trochę mnie zmartwiłeś tą myślą... Dużo pytań w związku z tą maszyną - mało odpowiedzi niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 a nie jakiś Borgward ? Nie. To raczej MAN ML 4500A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi