METYS Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Model Tamki pakowany w zestawie wraz z Beaufighter- em. Brudzony pigmentami Vallejo i Miga oraz specyfikami AK, roślinki to Polakmodel ( trawa i zarośla ) oraz drzewo z Heki ( totalna porażka, kawałek dziwnie brązowego plastiku obsypany kawałkami zielonej gabki ). No to teraz można się wyżywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kc13 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 fajny model to drzewo [po przyglądnięciu jest dziwne ] choc nie żuca się to w oczy trawa fajna , ogulnie cala podstawka jest fajna. Ten żołnierz stojący przed pojazdem wygląda średnio całą dioramke oceniam 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Jak zwykle jak nie znający się merytorycznie oceniam co widzę. Podoba mi się jako całość, choć zdjęcia nie są najlepsze, bo wszystko wygląda na nich jakoś tak buro i jest przejaśnione, a zarazem ma wiele cieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Dopóki nie obejrzałem figurki, to mi się ogólnie podobało. Natomiast stojący figurant jest słaby. Twarz wygląda masakrycznie. Wydaję mi się, że albo użyłeś starej farby albo była nierozcięcionczona.. Model wygląda nienajgorzej, ale nie dostrzegam w nim trójwymiarowości. Brakuję łosza i suchego pędzla. Brudzenie do przyjęcia ( to już rzecz gustu). Rośliny wyszły średnio. Mogłeś sam zrobić lub je trochę podrasować. Duży plus za pomysł. Ogólnie nie najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi