matek38 Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Witam. Jest to mój trzeci model. Jako pierwszy wyszedł dość dobrze (według mnie). Co inni sądzą to sie domyślam. Proszę o porady. i jako ze jestem nowy proszę o wyrozumiałość. Zdjęcia też nie najlepsze ale robiłem je na szybko z powodu braku aparatu dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Mi się podoba. Jednak do galerii lepiej dawać dobre zdjęcia, bo na ich podstawie oceniamy modele. Następnym razem lepiej poczekaj lub poproś kogoś ale daj lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Mi też się podoba. Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 I jak poprzednicy. Ogólnie fajnie, ale dawaj lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Sam nie jestem zbytnio zaawansowany więc jeszcze pamiętam co znaczą pierwsze modele. oceniam tą pracę dość wysoko ale... właśnie teraz nie będzie tak słodko. Na pociskach w wieży widać wypychacze i czemu pociski w kadłubie nie są pomalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 3 Listopada 2011 Autor Share Napisano 3 Listopada 2011 to nie są pociski w kadlubie tylko tuby na pociski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Podoba mi się fajnie wyszedł Malowałeś go pactrami, Gunetal z tej firmy jest do bani już lepiej pomalować na czarno i przetrzeć suchym pędzlem tyle ode mnie sam jestem początkujący więc wiesz jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Share Napisano 15 Listopada 2011 tak gunmetal to pactra ale podkład vallejo za niedlugo bede mial nowe zdjęcia tylko musze sie podszkolić w robieniu zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi