ksiadz Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Witam To mój pierwszy drugowojenniak po sporym czasie, model bardzo prosty w montażu przez co troszkę frajdy uciekło. Szpachla wymagana była w większych ilościach tylko podczas łączenia kadłuba ze skrzydłem troszkę do życzenia pozostawia spasowanie oszklenia. Model prawie prosto z pudła kilka własnoręcznych dodatków plus bomba z innego zestawu. Zapraszam do oglądania i komentowania: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Model całkiem fajny. Szkoda tylko, że nie dorobiłeś osłon komór podwozia i luf kmów nad silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Ogólnie fajnie, Mac eyka już pisał o osłonach podwozia i kmach, ale mi się rzuciło w oczy brudzenie. Są okopcenia na skrzydłach, ale poza tym model jest całkowicie czysty. Jedyne. co mi przychodzi do głowy, to że dopiero co go dostarczyli, i nie latał, a tylko testowali kmy w skrzydłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi