ksiadz Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Witam To mój pierwszy drugowojenniak po sporym czasie, model bardzo prosty w montażu przez co troszkę frajdy uciekło. Szpachla wymagana była w większych ilościach tylko podczas łączenia kadłuba ze skrzydłem troszkę do życzenia pozostawia spasowanie oszklenia. Model prawie prosto z pudła kilka własnoręcznych dodatków plus bomba z innego zestawu. Zapraszam do oglądania i komentowania: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac eyka Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Model całkiem fajny. Szkoda tylko, że nie dorobiłeś osłon komór podwozia i luf kmów nad silnikiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Ogólnie fajnie, Mac eyka już pisał o osłonach podwozia i kmach, ale mi się rzuciło w oczy brudzenie. Są okopcenia na skrzydłach, ale poza tym model jest całkowicie czysty. Jedyne. co mi przychodzi do głowy, to że dopiero co go dostarczyli, i nie latał, a tylko testowali kmy w skrzydłach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts