Robert Ostrowski Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Czekam z niecierpliwością na kolejną relacje. Masz już coś w planach? http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=29359&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Faktycznie, przeoczyłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Tak sobie podgladalem co jakis czas...i co....no wyszlo ekstra.... fajnie z washowany i poobijany...nie za duzo nie za malo, kola mi sie podobaja. Z estetycznego punktu widzenia nie ma sie do czego przyczepic....gratuluje....Pumak wyszedl fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Bardzo ładnie zrobiony model. Wygląda bardzo realnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Mi pozostało tylko potwierdzić kolegów opinie jest SUPER gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emil98 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 piękna pumcia tylko wrzuciles tak malo zdjec jakbys nie chcial jej pokazac a takiego modelu nie pokazac to grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Dzięki. Zdjęć mało ponieważ światło dzienne jest już do niczego.A w sztucznym oświetleniu chyba już nigdy nie nauczę się pstrykać. I tak wyszły rewelacyjnie jak na moje fotograficzne umiejętności wybrałem kilka najlepszych z kilkudziesięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi