Piotr_P Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Chyba wszyscy słyszeli awaryjne lądowanie na okęciu oto kilka zrzutów z krążenia nad Warszawą czekam na zdjęcia spoterów udało się zrobić z werandy 2 marne zdjęcia (Piaseczno) GRATULACJE DLA PILOTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 A ja się zastanawiałem co MiGi z MM robią w powietrzu 1 listopada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Nie migi tylko efki z Łasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 sry że rozbiłem temat ale nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Teraz to i ja to wiem. MM mam w linii prostej ze 20 km i dom niemal w osi pasa więc jak go prowadzili byłem przekonany że to 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Kurczę, ja z Gocławia tyż widziałem migi - może poderwano nie tylko "Jaszcząpie" ;) Albo wzrok już nie ten.... Grunt, że się nikomu nic złego nie stało- jutro będzie wiadomo więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 767 przelatujący na 100m w asyście 2ch F16 może zasiać odrobinę niepokoju. Akurat nad cmentarzem w Falenicy Efy sprawdzały czy podwozie się wysunęło. Pierwsza reakcja ludzi, zebranych na nekropolii, porwali samolot. Gratulacje dla Pilota za sprowadzenie maszyny na ziemię, i nie zapominajmy o wkładzie służb ratunkowych, gdyby nie one mogło by się to potoczyć inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi