Piter Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Witam, Dawno nie wrzucałem niczego do galerii pancerne,j więc wysłużę się ojcem i wstawiam coś, o co się ostatnio u niego potknąłem. Poczciwy wół roboczy z działem 76 . Model zrobiony "na piechotę" z kilku zestawów i wszelkiej maści złomu z żywicą i własną robotą włącznie. Generalnie - nie wiem czemu ale widząc już całą masę pojazdów typu Sherman ten po prostu przykuł moją uwagę mimo, że jest jednym z najbardziej "normalnych" czołgów tego typu. Fotki : Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Aż dziw bierze, że jest tak mało wypowiedzi na tym świetnym modelem. Bardzo mi się podoba jedna rzecz. U ciebie tobołki są doczepione do liny holowniczej a nie jak w innych modelach, przyklejone do burty kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Fajny ten Shermanik. Faktycznie pomysl z wieszaniem tobolkow na linach jest ciekawy. Czy liny z boku sa przymocowane do kadluba czy rylko z przodu i z tylu? Nie jestem pewien tylko czy rzeczy umiejscowione z przodu czoly trzymaty by sie tak jak ty je rozmiesciles w czasie jazdy bo tak naprawde nie sa przymocowane na stale ...moze tez jakies linki ktore by je trzymaly do kupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Fotki dosc slabo oswietlone ale z tego co widze fajny szerman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi