Koks Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Skoro jesteśmy przy lufach, ta się nada czy różni się czymś?? http://rbmodel.pl/picture.php?dir=35B102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Mam te lufę i miała być dla niego ale jest dłuższa o 1cm i teraz się zastanwaiam -raczej pójdzie zestawowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 To może zestawowa jest za krótka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 He he , tak sie cieszyłem że jako pierwszy rozpocząłem budowę tego modelu, na tym forum, ale kiedy zobaczyłem jacy spece zabieraja się za 90-kę, zacząłem zadawać sobie pytanie: Co ja tu robię ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) ...i każdy hmm, conajmniej wahał się z założeniem pierwszego tematu;) Sam walczę z dołem wieży, na razie podniosłem jej pierścień i teraz pracuję z uskokiem pod przednim skosem. Dodatkowo zakupiłem granaty z voyagera, bo zestawowe są jednak słabe. Zastanawiam się jeszcze nad ścięciem stropu kadłuba na jego bokach- w modelu idzie prosto do zbiorników i zipów. Chociaż jak znam pewnego kolegę z forum to zaraz się okaże, że ja robię tylko delikatny face lifting, ehehe. JEszcze co zauważyłem to ścięcie stropu wieży przed obiektywem dalmierza laserowego odchodzi pod zbyt dużym skosem, pokrywa silnika jest za wysoka, gdyż zvezda nie zrobiła pod nią uskoku, ale to chyba zostawię jak jest. O przedniej płycie i spawach już wspomniano. Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Czyli ja zakańczam temacik, pochwale się już gotowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Może jeśli wyrazisz zgodę to wszyscy chętni podłączą się do twojego tematu i wspólnymi siłami jakoś to będzie. Aha i jeszcze jedno. Malowanie zvezdowskie odnośi się do innej wersji wozu, bardziej popularnej. Ma ona inne ułożenie okablowania na wieży, które schodzi do boków wieży i dalej pod kontakt5, a do emiterów i skrzynek wychodzi spod dodatkowego pancerza właśnie a nie bezpośrednio ze stropu wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 FAHR, jeśli chcesz się podłaczyć do mojego tematu to zapraszam Ciebie, jak i wszystkich którzy maja na to ochotę. Osobiście potraktuje wtedy ten temat jako swego rodzaju lekcje pogladowe dla mnie, jak i dla mniej doświadczonych modelarzy. Niech mój temat stanie sie tematem grupowym, nie mam nic przeciwko temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi