Michał96 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Cześć, jestem w trakcie budowy modelu Tiger I. Wybrałem sobie numer taktyczny A12-Dywizja Grossdeutschland, walcząca latem 1944 na Wschodzie. Macie może jakieś zdjęcia tego egzemplarzu? Przekopałem już chyba cały internet i nie moge nic znaleźć. Chodzi mi o zd. archiwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Na Tiger Im Focus są 4 zdjęcia, może Ci jakoś pomogą KILK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Listopada 2011 Autor Share Napisano 11 Listopada 2011 Bardzo dziękuję, na pewno się przydadzą . Właśnie się zastanawiałem, czy kupować inne kalki i robić inną jednostkę. W ogóle ciekawa strona, napewno jeszcze nie raz z niej skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi