Igor Kozik Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Witam Chciałbym poprowadzić mój pierwszy warsztat na forum. Mam nadzieje że będzie parę osób które będą tu regularnie zaglądać. Mile widziana pomoc i opinie. No to zaczynamy! Na początek In-Box: Modelik będzie w takim malowaniu: http://planesandchoppers.com.s3.amazonaws.com/10324.jpg Pzdr. Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Przyjemny modelik Sam takiego popełniłem lata temu z Matchboxa, ale na pływakach i w żółtym kanadyjskim malowaniu. Podoba mi się bo to taki trochę odpowiednik An-2 Powodzenia życzę i podglądam oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 15 Listopada 2011 Autor Share Napisano 15 Listopada 2011 Ten tez bedzie na pływakach moze podałem mylące zdjęcie. Daje link do innego: http://planesandchoppers.com.s3.amazonaws.com/4126.jpg Fotele gotowe do malowania: Pierwsza warstwa na podłodze i tylna ściana gotowa: Pzdr. Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Dawaj, dawaj Ja też debiutuje warsztatowo z moim Antkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 15 Listopada 2011 Autor Share Napisano 15 Listopada 2011 Nie rozumiem czemu w tym linku jest CF-HPY z pływakami a w instrukcji CF-SAM a tego CF-SAM z pływakami nieznalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Staraj się dawać większe zdjęcia pojedynczych ramek jak robisz inboxa bo ni chu chu nie widać ;) Dawaj też większe jednolite tło jak fotografujesz części, bo wzrok szaleje. Co do twojej pracy, widzę takie dwa okręgi na podłodze które przed pomalowaniem powinny być zeszlifowane/zaszpachlowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 15 Listopada 2011 Autor Share Napisano 15 Listopada 2011 Okręgi już zeszlifowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 No to gites majones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 16 Listopada 2011 Autor Share Napisano 16 Listopada 2011 Mała przerwa będzie bo trzeba się uczyć ale w weekend będzie mały up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Na razie niestety stop z budową koniec semestru mam zauważyła pały i niema czasu ale jak klasówki miną to z powrotem biorę się za robotę. Pozdr. Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 Mało czasu więc mały Up Wnętrze skończone: I teraz pojawił się problem bo muszę skleić kadłub żeby go pomalować ale najpierw muszę wkleić szyby macie jakiś pomysł jak je zamaskować?? Pozdr. Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beba Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Taśma maskująca albo zalewasz je maskolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 A czemu go chcesz przed malowaniem sklejac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 Jak skleję kadłub to zawsze trzeba coś przeszlifować, zaszpachlować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2011 Wreszcie trochę czasu i mały Up: Sklejony kadłub + skrzydła - gotowy do malowania: Pomalowany silnik: Zamaskowana przednia szybka: I wreszcie pierwsze malowanie Pozdr. Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Kozik Napisano 19 Listopada 2012 Autor Share Napisano 19 Listopada 2012 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=64&t=35534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi