sokol Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Zastanawiałem się do jakiego działu to wrzucić, ale wyszło mi, że kuter saperski bliższy jest pojazdom. Kolejna porcja zdjęć z koszalińskiego skansenu 8 "Drezdeńskiej" Dywizji Zmechanizowanej. I jako dodatek przęsło mostu pontonowego: Pozdrawiam sokol Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 ..... wyszło mi, że kuter saperski bliższy jest pojazdom. No przeciez ma kierownice od Stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 ..... wyszło mi, że kuter saperski bliższy jest pojazdom.No napewno blizszy pojazdom, niz np. samolotom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 1. БМК-90 (буксирно-моторный катер)2. ТПП (тяжелый понтонный парк) 1. BMK-90 (holowniczy-motorowy kuter) 2. TPP (ciężki pontonowy park) Мы приветствуем тебя на форум Witamy ciebie na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi