sokol Napisano 4 Czerwca 2007 Napisano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Zastanawiałem się do jakiego działu to wrzucić, ale wyszło mi, że kuter saperski bliższy jest pojazdom. Kolejna porcja zdjęć z koszalińskiego skansenu 8 "Drezdeńskiej" Dywizji Zmechanizowanej. I jako dodatek przęsło mostu pontonowego: Pozdrawiam sokol Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj
okonek Napisano 4 Czerwca 2007 Napisano 4 Czerwca 2007 ..... wyszło mi, że kuter saperski bliższy jest pojazdom. No przeciez ma kierownice od Stara Cytuj
Majek Napisano 4 Czerwca 2007 Napisano 4 Czerwca 2007 ..... wyszło mi, że kuter saperski bliższy jest pojazdom.No napewno blizszy pojazdom, niz np. samolotom... Cytuj
Grzegorz Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 1. БМК-90 (буксирно-моторный катер)2. ТПП (тяжелый понтонный парк) 1. BMK-90 (holowniczy-motorowy kuter) 2. TPP (ciężki pontonowy park) Мы приветствуем тебя на форум Witamy ciebie na forum... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi