Rafalik Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Bardzo zostanę zlinczowany, jak wrzucę do galerii model bez kalkomanii (same szachownice są)? Kalkomanie nie dotarły jeszcze do mnie, a moja drukarka nie da mi jakiejkolwiek jakości wydruku niestety. Numery boczne spróbuję zaraz zrobić chociaż, malując ze szablonów, ale dzika nie jestem w stanie wyciąć lub pomalować z ręki. Poza tym, Iskra ma priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Niektórzy krytycy pewnie nie zostawią na Tobie suchej nitki, no i też wśród wytrawnych znawców nie ma co liczyc na głosy, myslę skup się na Iskrze, zostało tak malo czasu, że lepiej ukończyć jeden model a porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Ale tak, czy siak galerii nikt Ci nie zabrania robić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi