RH Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Kolejna nowość z firmy Tenzan , Tutaj zgodnie z prośbą producenta wstawiam tekst na temat modelu oraz sylwetki boczne 3 wersji Wszystkie inne zapytania o model prosze kierować do producenta ,ja osobiście poza tym tekstem nic więcej nie wiem (nawet nie znam ceny modelu) Z dniem 23 11 2011 Tenzan rozpoczyna sprzedaż nowego, żywicznego, w skali 1/48 modelu samolotu Gabriel P.VI - P.VIII. Z jednego zestawu można będzie wykonać model jednej z 3 wersji tego samolotu. Jak zwykle, model żywiczny, zbrojony, zawierajacy kalkę, film i blachę. Kompletny model silnika Mercedes 70 KM, po raz pierwszy wykonany w żywicy - uzupełnia zestaw. W Katowicach, w sobotę i w niedzielę, na zawodach oficjalna prezentacjia i sprzedaż modelu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 23 Listopada 2011 Autor Share Napisano 23 Listopada 2011 Aby uzupełnić wątek dokładka w postaci fotek z jeszcze ciepłymi odlewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Drobnica wygląda bardzo ładnie. Czy zbrojenie w goleniach nie zniekształca odlewu? Kiedy będziesz budował Gabrysia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 23 Listopada 2011 Autor Share Napisano 23 Listopada 2011 Raczej nie ,to są stalowe druty ,które ciężko jest zniekształcić .może być problem gdy ten pręt będzie nierówno ,lub krzywo zalany żywicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 może być problem gdy ten pręt będzie nierówno ,lub krzywo zalany żywicą Właśnie takie mam wrażenie, patrząc na zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAREK M Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Witam Mam RWD 10 TENZANA i jest, to coś pięknego, zdecydowanie najlepszy żywiczny model jaki miałem w swoich łapach. Czy wiadomo coś, o zapowiadanej Czapli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAREK M Napisano 23 Listopada 2011 Share Napisano 23 Listopada 2011 Witam Mam RWD 10 TENZANA i jest, to coś pięknego, zdecydowanie najlepszy żywiczny model jaki miałem w swoich łapach. Czy wiadomo coś, o zapowiadanej Czapli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 25 Listopada 2011 Autor Share Napisano 25 Listopada 2011 WitamMam RWD 10 TENZANA i jest, to coś pięknego, zdecydowanie najlepszy żywiczny model jaki miałem w swoich łapach. Czy wiadomo coś, o zapowiadanej Czapli. .. ŚCIŚLE TAJNE przez POUFNE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq9ans Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Witam...Czy wiadomo coś, o zapowiadanej Czapli. W Katowicach padła informacja, że Czapla przyleci na Bytom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Witam...Czy wiadomo coś, o zapowiadanej Czapli. W Katowicach padła informacja, że Czapla przyleci na Bytom. Ale wam sie marzy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi