mac eyka Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 No to wypadało by przystąpić do tego zacnego konkursu. Mocno zastanawiałem się, nad tym w jakiej klasie wystartować, ale jako, że chcę przeryć linię podziałowe na wklęsłe to wystartowałem w OPEN. Na warsztat trafił model Spitfire Mk.XVIe pakowany przez Master Craft/Kopro. Jak widać na zdjęciu jest to mocno przerobiony zestaw Spita pakowany pierwotnie przez KP. Osobiście chce wykonać model w wersji całkowicie SF (a więc nie istniejący w rzeczywistości historycznej), ale oparty na realiach II Wojny Światowej. Mam nadzieję, że nie będzie to niezgodne z regulaminem. Jako, że modernizacja zestawu MC polegała między innymi na usunięciu osłon uzbrojenia na skrzydłach łatwiej mi będzie zetrzeć wszelkie, wypukłe linie i przerycie ich na nowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 "Ja wiedziałem, że tak będzie" Niech zgadnę - będą szachownice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiedotow Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 A już bałem się, że tylko ja będę ze swoim Spitkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombie01 Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Witam cie serdecznie - mam nadzieję żę model będzie na VI-tkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac eyka Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 Witam cie serdecznie - mam nadzieję żę model będzie na VI-tkę Na szóstkę to bym musiał Smera robić. A on nie wchodzi w ramy konkursu. Nie będzie szachownic. Angol aż do bólu. Ale mam nadzieję, że wyjdzie w praniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiedotow Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Dałbyś radę W końcu IX i VI powstał z V, to w drugą stronę też się da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts