mac eyka Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 No to wypadało by przystąpić do tego zacnego konkursu. Mocno zastanawiałem się, nad tym w jakiej klasie wystartować, ale jako, że chcę przeryć linię podziałowe na wklęsłe to wystartowałem w OPEN. Na warsztat trafił model Spitfire Mk.XVIe pakowany przez Master Craft/Kopro. Jak widać na zdjęciu jest to mocno przerobiony zestaw Spita pakowany pierwotnie przez KP. Osobiście chce wykonać model w wersji całkowicie SF (a więc nie istniejący w rzeczywistości historycznej), ale oparty na realiach II Wojny Światowej. Mam nadzieję, że nie będzie to niezgodne z regulaminem. Jako, że modernizacja zestawu MC polegała między innymi na usunięciu osłon uzbrojenia na skrzydłach łatwiej mi będzie zetrzeć wszelkie, wypukłe linie i przerycie ich na nowo. Cytuj
LordDisneyland Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 "Ja wiedziałem, że tak będzie" Niech zgadnę - będą szachownice? Cytuj
fiedotow Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 A już bałem się, że tylko ja będę ze swoim Spitkiem Cytuj
tombie01 Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 Witam cie serdecznie - mam nadzieję żę model będzie na VI-tkę Cytuj
mac eyka Napisano 21 Listopada 2011 Autor Napisano 21 Listopada 2011 Witam cie serdecznie - mam nadzieję żę model będzie na VI-tkę Na szóstkę to bym musiał Smera robić. A on nie wchodzi w ramy konkursu. Nie będzie szachownic. Angol aż do bólu. Ale mam nadzieję, że wyjdzie w praniu. Cytuj
fiedotow Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 Dałbyś radę W końcu IX i VI powstał z V, to w drugą stronę też się da Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi