mac eyka Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 No to wypadało by przystąpić do tego zacnego konkursu. Mocno zastanawiałem się, nad tym w jakiej klasie wystartować, ale jako, że chcę przeryć linię podziałowe na wklęsłe to wystartowałem w OPEN. Na warsztat trafił model Spitfire Mk.XVIe pakowany przez Master Craft/Kopro. Jak widać na zdjęciu jest to mocno przerobiony zestaw Spita pakowany pierwotnie przez KP. Osobiście chce wykonać model w wersji całkowicie SF (a więc nie istniejący w rzeczywistości historycznej), ale oparty na realiach II Wojny Światowej. Mam nadzieję, że nie będzie to niezgodne z regulaminem. Jako, że modernizacja zestawu MC polegała między innymi na usunięciu osłon uzbrojenia na skrzydłach łatwiej mi będzie zetrzeć wszelkie, wypukłe linie i przerycie ich na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 "Ja wiedziałem, że tak będzie" Niech zgadnę - będą szachownice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 A już bałem się, że tylko ja będę ze swoim Spitkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Witam cie serdecznie - mam nadzieję żę model będzie na VI-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Witam cie serdecznie - mam nadzieję żę model będzie na VI-tkę Na szóstkę to bym musiał Smera robić. A on nie wchodzi w ramy konkursu. Nie będzie szachownic. Angol aż do bólu. Ale mam nadzieję, że wyjdzie w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Dałbyś radę W końcu IX i VI powstał z V, to w drugą stronę też się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi