Nathan Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Witam! Prace nad dioramą dobiegły końca. Nie dodałem jednak paru drobiazgów, jak bandery czy cumy, bo mi do tego już nie starczyło cierpliwości. Mam nadzieję, że przy następnej już będzie mi łatwiej i doświadczenie wyniesione z pracy nad tą dioramą zaprocentuje. Idąc śladami bardziej doświadczonych Kolegów postanowiłem również dorzucić do dioramy bateryjkę ;) Ufff... Przyjemnego oglądani i ... komentowania Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 fajnie. A długo robiłeś taką dużą baterię? co to jest R-600? Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Dopiero zdjęcie z baterią ukazuje wielkość modelu i ogrom pracy. Załoga wybitnie ożywia całość, tak jak i "dym" z komina. Może jedynie brakowało by mi śladu torowego za "Czaplą", chociaż przy takiej odległości od mola prędkość jest prawie żadna... Łódka zasługuje moim zdaniem na osobą sesję foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Śledziłem temat od początku. Super robota, gatulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 Dziękuję za docenienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Ładna praca....chociaż jak dla mnie bardzo taka minimalistyczna....jak by w rolach głównych wystąpił chociaż niszczyciel ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Jakby był niszczyciel, to krypy minowej by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Jakby był niszczyciel, to krypy minowej by nie było. No to była by inna krypa-barka.... : nie_powiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Większe części niż cały model Czapli zdarza mi się zgubić na dywanie... Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 Dziękuję Panom z miłe słowa Witek - już niedługo, wręcz za chwilę Twoje życzenie się ziści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi