Karol_Max Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Witam wszystkich! W końcu udało mi coś się skończyć Co tu dużo gadać, czołg sklejałem w tydzień i jeden dzień, wtedy wydawało mi się to bardzo szybko,dłużej jednak zeszło z dioramką. Wygląda to wszystko tak: Piszcie, oceniajcie, krytykujcie, na pewno wypomnicie gąsienice, jak by co to białe to ma być taki wbity śnieg, wyszło trochę nie po mojej myśli Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Fajny ale zdjęcia trochę nie wyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Przydało by się trochę śniegu na gąskach i niewielkie ilości na czołgu. Dobra nie wypomnę bo sam pisałeś. Mała skala dla mnie więc nie oceniam. Całość mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bociek Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Mi się podoba. Ładnie wykonany, dioramka też niczego sobie. Jakby jeszcze ośnieżone gąsienice były i głębsze koleiny to nie miałbym żadnych uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2011 Piotr ACzyli modelarz ze mnie lepszy niż fotograf bociek Te koleiny trochę płytkie ale tylko na zdjęciach, na półce są dużo głębsze. A z tym śniegiem na gęskach i na czołgu to jeszcze muszę przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi