athlon5 Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Dziś kolejny z szybkich modelików na niemoją półkę -robiony prosto z pudła.Jedyne modyfikacje to wymiana wszystkich plastkiowuch uchwytów na druciane to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Podoba mi się. Burty na dole mogły mieć choć śladowe ilości kurzu, ale i tak jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 Burty na dole mogły mieć choć śladowe ilości kurzu, podpowiedz gdzie dokładniej to dokurzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Mam na myśli zaraz nad kołami i stopniową redukcja w kierunku góry. Coś jak na przodzie koło znaczka, tylko że delikatnie pigmentami. Teraz przejście z brudnych kół na kadłub jest jakby lekko za ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 Ok .Wobec tego Iwan musi jechać jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Ładny pułkownik gratuluje kolejnego ukończonego modelu ps.nie podoba mi sie tylko kolor błoto-kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 A to dziwne bo to w 100% naturalna glina Co proponujesz? może torche przyciemnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Fajny BETEER Glina mówisz, czyli brudzenie na żywioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Za to ma dużą zaletę Jak nie wyjdzie to troszkę wody i spływaj...glino Oczywiście mam ty na myśli TYLKO i WYŁĄCZNIE brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi