Janek333 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Jako że jestem początkujący, skieruje dużo pytań do kolegów z forum;) Kiedyś skleiłem model "teciaka" na szybkiego... jako że udało mi się go troszkę "rozebrać" chciałbym go złożyć tak żeby wyglądał jak model a nie jak kawałek plastiku;) I od razu mam pytanie: kilka z elementów potraktowałem rozcieńczalnikiem do farb, chciałem się pozbyć farby..a zepsułem te części.;( o ile zbiorniki i skrzynki można wykonać z blaszki to koła "przednie, tylną płytę i włazy już nie... Czy znajdę jakieś akcesoria do teciaka żebym mógł wymienić te elementy? zamieszczam kilka zdjęć "pacjenta" (przepraszam za jakoś, robione telefonem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Witaj. Koła mógł byś dokupić żywiczne.Ale to raczej nie ma sensu. Koszt kół przewyższał by cenę modelu. Myślę,że lepiej wyjdziesz na tym jak sprawisz sobie nowego teciaka. Następnym razem popytaj na forum czym zmyć farbę to chłopaki Ci doradzą i obejdzie się bez takiej masakry. Chyba,że ktoś z forum ma taki niepotrzebny i zaczęty model i Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Jak Piotr napisał wyżej. Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Myślę ze można z niego zrobić bardzo ładny wrak . Tylna płyta jest dość łatwa do wykonania , włazy nie są aż takie tragiczne , kola tez nie . Pytanie czy chcesz się bawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek333 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Chętnie;) szkoda żeby leżał w pudle lub żebym go wyrzucił;) Będzie okazja nauczyć się czegoś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi