PKD4GA Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Pytanie do specjalistow od II wojny i "krzyzackich" malowan: Waszym zdaniem dobre kolorki leza na tym Komecie ? Chodzi mi czy odcienie prawidlowe itp. ? Ciemne, jasne itd... Coz noga jestem z niemczyzny. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Pawle pogadaj z Artkiem Domańskim. Kolory na takich rysunkach zazwyczaj są trochę przekłamane. Moim zdaniem są dość dobre. Ja swojego Kometa pomalowałem na czerwono. Jeden taki był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Wiesz ja mam na kompie Kometa z kartonu..Więc jak byś chciał to może tamte malowanie by ci pomogło?? jak coś to wołaj..(ale jest bez instrukcji .. :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi