Seweryn Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Wczoraj dotarł nowy model(e) Dragona - LVT-4 w dwupaku z Jeepem. Jeep znany z innych zestawów. Kilka zdjęć ramek LVT-4: Jeepa już kiedyś pokazywałem: Rzut okiem na ładne detale: Na koniec ciekawostka, dowód na to, że Dragonowi sie skurczyły formy do Jeepa, ktoś policzył, że jest w 1/76 ;) Porównanie Browningów z ramek LVT oraz Jeepa. Modele warte zakupu, ciesze się, że jest malowanie z Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Jak Jeep jest w 1:76 to wonieje formami Airfixa z ew. przeróbkami. Dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Nawet fajny.Będzie warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 Jak Jeep jest w 1:76 to wonieje formami Airfixa z ew. przeróbkami. Dobrze myślę? Tak jest mniejszy, ale mnie to nie rusza jest ładniejszy od Airfixa, i nie tak upierdliwy w montażu. Nawet fajny.Będzie warsztat? Pewenie kiedyś... Teraz chyba zacznę M3A1 z Tunezji 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi1 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Mogę się mylić ale te dragonowskie LVT zalatują na kilometr italerowska 35 czyżby to te zapowiadane już od bodajże 2005 czy 2006 roku lekko tylko podretuszowane modele????? O ile LVT(A)1 czy (A)4 są jako takie to LVT4 to wariacja na temat z dużymi wpływami modyfikacji francuskich dokonanych już po wojnie. Ciekawe kiedy i czy w ogóle będą 2 zwykła i dopancerzona. Temat bardzo wdzięczny ale literatury mało, baaardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi