michal1702 Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 A więc witam po świętach i mam nadzieję, że były udane. Ja przez święta zrobiłem sobie wolne od modelu i dopiero wczoraj doklejiłem koła. Przepraszam, że zdjęcia za ciemne. Tu trochę za jasne. I tu się wszystko wyjaśnia. A więc koło gdzieś znikło, po prostu go niema i koniec. Musiało gdzieś upaśc albo coś. I błotniki: Nie widac, bo bateria była słaba w aparacie i trzeba było się spieszyc. Jak wam się zdjęcia nie podobają to wkleję jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Witam. No, zdjęcia mogłyby być lepsze choć sam nie robię jakiś super fotek. Model jak na malowany pędzlem wygląda ładnie tylko nie podoba mi się to żółte coś w kloszu reflektora. Jak coś to pomaluj go srebrnym metalizerem, będzie wyglądał dużo lepiej. Z tym kołem to ciężko będzie, chyba że któryś z kolegów na forum robił KV i zostało mu takie koło ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Wymalowany całkiem ładnie. Z kołem to rzeczywiście będzie problem. Chyba że zrobisz czołg uszkodzony. Wtedy będziesz musiał wstawić tylko ośkę i poprawić zwis gąsek. Wydaje mi się że ostatnie koło z prawej strony trochę wystaje z szeregu. Chyba powinieneś je bardziej docisnąć. Lampę przemaluj jakimś metalizerem. Ciekaw jestem jak ci się całość poskleja na farbę. Ja kiedyś tak zrobiłem i mi się po jakimś czasie porozklejał model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o koło, to przepraszam za wyrażenie ale jestem w dupie. Czołgu nie chcę bardzo rozwalac, z właściwie wcale nie chce. Zrobię jeszcze wierze a potem chyba będę czekał na koło. A co do lampy to postaram się poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 A może rozmontuj jakieś koło i wykorzystaj je jako formę z silikonu i zalej czymś, inni wiedzą lepiej ja rzucam tylko pomysł. Jak przykleisz błotniki na farbę będziesz zdzierał wąską linię aby klej miał z czym zareagować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi