fulcrum_29 Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 Zestaw Italeri 1:72 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 Ladny ! Plamki troche chyba ciemne jedynie, ale model fajowo zrobiony. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Fajne są te prototypy amerykańskich myśliwców. Szkoda, ze do produkcji nie weszła jednak Czarna Wdowa II opracowana przez Northopa... Żal mi tego pięknego samolotu wydanego także w formie modelu przez Italieri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 italeri produkuje takie cudo? pisac na pw numer katalogowy i gdzie mozna zdobyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Ładny Modelik Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Samolot brzydki jak nieszczęście Ale model pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Ja to tam nie przepadam za takimi futurystycznymi konstrukcjami ale ten brzydal jest piękny. Ten otwarty ryjek mnie w nim urzeka . Modelik fajnie tobie wyszedł. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 italeri produkuje takie cudo? pisac na pw numer katalogowy i gdzie mozna zdobyc Na przykład tu http://hobby-model.pl/boeing-jsf-x-32.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi