konzo Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Witam. Ma ktos maski do druku. Najbardziej chodzi mi o spitfire i jego szybki poniewaz sa one okragle i mi tasma sie załamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 A na czym chcesz to waszmość wydrukować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konzo Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Na papierze i nakleic na drugi. A calosc roslinnym i na szybke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 To może zainwestuj te kilka zł i kup maskol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryniomodelshop Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Dokładnie tak,przecież bez problemu kupisz wszystkie akcesoria,nie kosztują zbyt wiele więc nie będzie z tym żadnego kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konzo Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Tak zapraszam do mnie. Mieszkam w Kutnie nie mam 18 i prawka tez a najblizszy sklep z tymi bebechami jest w Płocku i Łodzi czyli jakies 80km. Jak bede to za jakis miesiac wiec dlatego szukam zamiennikow a przez internet pomysle. O i jeszcze jedno jaki mskol talensa wiem ale miedzy wamod a humbrol co o nich myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 O Wamod, to mnie zapytaj po świętach, a co do zamienników, to przez ten miesiąc porób sobie coś innego. Jak koniecznie chcesz malować oszklenie, to zapałką, albo naklej taśmę i obetnij to, co jest niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konzo Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 OOO z zapalka to nie slyszalem. Oznacza to jutro selekcje najgorzej wykonanego modelu i proby. Jak narazie dziekuje wszystkim ktorzy mi pomogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 OOO z zapalka to nie slyszalem.. Tak sie robiło w pierwszych latach 80tych jak w sklepach nic nie było.Kup pedzelek 2x 0 albo cieńszy i spróbuj. A jak Ci się nie spieszy to zamów tasmę tamki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Polecam: http://www.gunze.pl/go/_info/?user_id=M-133&lang=pl stosuję i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi