konzo Napisano 11 Grudnia 2011 Napisano 11 Grudnia 2011 Witam. Ma ktos maski do druku. Najbardziej chodzi mi o spitfire i jego szybki poniewaz sa one okragle i mi tasma sie załamuje. Cytuj
Czesio Napisano 11 Grudnia 2011 Napisano 11 Grudnia 2011 A na czym chcesz to waszmość wydrukować ? Cytuj
konzo Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Napisano 11 Grudnia 2011 Na papierze i nakleic na drugi. A calosc roslinnym i na szybke Cytuj
Czesio Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 To może zainwestuj te kilka zł i kup maskol... Cytuj
Ryniomodelshop Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 Dokładnie tak,przecież bez problemu kupisz wszystkie akcesoria,nie kosztują zbyt wiele więc nie będzie z tym żadnego kłopotu. Cytuj
konzo Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Napisano 12 Grudnia 2011 Tak zapraszam do mnie. Mieszkam w Kutnie nie mam 18 i prawka tez a najblizszy sklep z tymi bebechami jest w Płocku i Łodzi czyli jakies 80km. Jak bede to za jakis miesiac wiec dlatego szukam zamiennikow a przez internet pomysle. O i jeszcze jedno jaki mskol talensa wiem ale miedzy wamod a humbrol co o nich myslicie Cytuj
dumapolski Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 O Wamod, to mnie zapytaj po świętach, a co do zamienników, to przez ten miesiąc porób sobie coś innego. Jak koniecznie chcesz malować oszklenie, to zapałką, albo naklej taśmę i obetnij to, co jest niepotrzebne. Cytuj
konzo Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Napisano 12 Grudnia 2011 OOO z zapalka to nie slyszalem. Oznacza to jutro selekcje najgorzej wykonanego modelu i proby. Jak narazie dziekuje wszystkim ktorzy mi pomogli. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 OOO z zapalka to nie slyszalem.. Tak sie robiło w pierwszych latach 80tych jak w sklepach nic nie było.Kup pedzelek 2x 0 albo cieńszy i spróbuj. A jak Ci się nie spieszy to zamów tasmę tamki . Cytuj
crustian Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 Polecam: http://www.gunze.pl/go/_info/?user_id=M-133&lang=pl stosuję i jestem zadowolony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi