scaniul35 Napisano 30 Marca 2013 Autor Share Napisano 30 Marca 2013 Nowość, jeszcze nie skończona. Trzeba podmalować niektóre elementy. Scania 141 1/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Ta Scania LB jest niesamowita, niesamowicie mi sie podoba, kolorki troche jak ASG widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 30 Marca 2013 Autor Share Napisano 30 Marca 2013 Kolorki pod ASG tylko nie mam do niej kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Mam takie osobliwe pytanie - mógłbyś wrzucić kilka lepszych fotek actrosów? Wyglądają smakowicie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Dla Rabbit666 Sorry za jakość ale lepszych nie mogę prze folię, nie będę zrywał żeby źle przykleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Nowość Scania 142T Australian Truck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2013 Nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Piękna kolekcja scani. Tylko te lampy jakieś takie nie realistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Fajna kolekcja, Scania 141 najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 Pokazna masz kolekcje i niezle tempo skladania. Jest tego duzo. Tak jednak sie tutaj zastanawiam, czy nie lepiej poswiecic ze dwa, trzy dni wiecej na model i wykonczyc go tak, jak nalezy...? W wiekszosci modeli, jak zauwazylem, brakuje gumowych uszczelek wokol szyb (taki maly, ale niezwykle istotny szczegol...), warto byloby tez poswiecic wiecej uwagi przednim reflektorom (zeby nie byly w srodku tak dziwnie plaskie, Scanie szczegolnie). I faktycznie lepsze zdjecia bylyby niezbedne. Do tego nie potrzebujesz byc fachowcem fotografii, przylozyc sie odrobine musisz Pozdrawiam i powodzenia w dalszych projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Podzielę zdanie subaromana. Modele wyglądają dobrze... jak na kogoś, kto robi swój 3 model w karierze... Brakuje linii podziału, bardzo mi się nie podoba robienie wnętrz w tej samej kolorystyce co nadwozie. Do tego sama farba użyta do malowania ciężarówek... no w moim guście niestety wygląda bardzo zabawkowo i "na szybko". Już nie mówię, o nie zeszlifowanych nadlewek. W jednym miejscu widać, jakbyś chciał zadbać o detale, a w drugim już miejscu po prostu nic nie ruszone. Szkoda, bo widać po kolekcji, że trochę już w tym siedzisz no i mogło by to wyglądać dużo lepiej. W czasie kiedy zrobiłeś te 3 modele mogłeś zrobić jeden - dużo, dużo lepszy. Oczywiście bardzo dużo wniosłyby warsztaty z budowy, których no nie widzę u ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 13 Lipca 2014 Autor Share Napisano 13 Lipca 2014 Nowości z opóźnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Bardzo mi sie te zolte Scanki podobaja, ta 4ka na naczepie wyglada swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alek Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Niezła kolekcja:) Ta granatowa najlepsza. Trzeba zmienić przepisy by po naszych ścieżkach mogło więcej takich jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Kolejna nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi