viki2000 Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Wiem, ze to bedzie bardzo trudne przy takiej jakosci zdjecia, ale na drugi dzien zestaw zniknal i mam tylko to jedno zdjecie. Moze komus uda sie cos wypatrzyc, jezeli chodzi o marke, a moze i nawet typ samego ciagnika. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_19 Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Na pewno MAN TGA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viki2000 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2011 Niespodziewalem sie tak szybko odpowiedzi Michale_19. Bardzo dziekuje. Koncze robic naczepe taka jak widac na rysunku, tzn. konkretnie to podobna, a wszystkim znana z firmy Revell 3 oske, i taki zestawik z tym wlasnie ciagnikiem chcialbym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Może też być TGX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viki2000 Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2012 Jaki by nie byl, to zakupiony zostal juz MAN F2000 z Italieri, naczepa juz gotowa, zaniedlugo rozpoczna sie prace nad ciagnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Oczywiście man tga. Ja zdjęcie rozpoznałem w jakieś kilka sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Ja zdjęcie rozpoznałem w jakieś kilka sekund. Szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Man tga lub tgx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi