plastikk Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Mój debiut w dziale lotniczym z zaznaczeniem iż, bardziej ''pancerniak'' ze mnie niż ''lotnik''. Prosto z pudła Polikarpov I-16 - wiekowy Revell.Zaskoczyło mnie dobre spasowanie,jak i jakość kalkomanii[mimo pożółkłego filmu] Malowanie to czyste s/f - jednak napis ''Czapajew'' dobrze się komponuje w manierę WWS sławiących ''bohaterów'' Związku Radzieckiego. Malowanie - akryle,pędzel,ciut pasteli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol_Max Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Jak na pancerniaka to całkiem ładny Ps. Pykną byś jakieś porównanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinS Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Wyglada na sympatycznego mikrusa, ale fotki przydaly by sie lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banny Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Całkiem zgrabny i uroczy wyszedł ten Iszaczek, tym bardziej że to bardzo, ale to bardzo stary, model Revella. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 No i fajny modelik powstał, gratuluję. Z rzeczy które widzę, a można by je poprawić to pocienienie "kołpaków" na kołach i przy okazji wklejenie żyłki od kołpaków do kadłuba imitującej linkę do mechanizmu chowania podwozia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustian Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 I jakoś wyszedł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts