pan_piotrek Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Model wreszcie skończony. Niestety po spotkaniu z kotem oba lusterka zaginęły. Mam nadzieje że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Mnie się podoba. Jak robiłeś boki błotników - są świetnie styrane. Chce podobny efekt uzyskać na Grancie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Boki to chemia AK interactive. Dust effect i fresh mud + pigmenty Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Fajny model! Moze lusterek nalezy szukac w kocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seinnt47 Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Ładnie zrobione,chyba flagi nie było w zestawie prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2011 Nie, flagi to moja własna inwencja, Z chusteczek higienicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Bardzo ładny model. Jak już inny kolega powiedział super wykonane brudzenie błotników. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Bambetle fajnie zrobione, ale od spodu nie pomalowane. Widać to szczególnie na bocznym zdjęciu. Chociaż jako całość model mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwnicowy Szczur Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Moim zdaniem lusterka powinny znajdować się w kuwecie ale model i tak jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 Bambetle fajnie zrobione, ale od spodu nie pomalowane. Zobaczyłem już po zrobieniu zdjęć. Poprawiłem ale nie chciało mi się nowych fotek cykać Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi