KucharZ Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Chciałbym prosić bardziej doświadczone osoby w modelarstwie o opinie na temat moich pierwszych figurek. Moja historia modelarstwa nie jest długa raptem 1 samochód ;). Proszę nie brać pod uwagę merytoryczności wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Jak na pierwsze figurki bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KucharZ Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Jak na pierwsze figurki bardzo fajne. Cieszę się, że choć jednej osobie się spodobały Figurki są częścią większego projektu, więc mogę pracować dalej Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Figurki super. A jak na pierwszy raz to są piękne:super:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Nienajgorzej, choć przydałoby się twarze trochę wycieniować. Zresztą co ja będa pisął jak sam lepiej nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KucharZ Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Figurki super. A jak na pierwszy raz to są piękne:super:. Dzięki, choć z tym piękne to chyba przesada Nienajgorzej, choć przydałoby się twarze trochę wycieniować. Zresztą co ja będa pisął jak sam lepiej nie robię. Każda rada jest dobra Na przyszłość się przyda. Bo szczerze mówiąc, spodobało mi się malowanie figurek i później pomyśle o następnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi