maciol Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Witam, To mój pierwszy post, wiec poprawcie mnie jeśli zrobie błędy. (nwet nie wiem czy w dobrym miejscu go wstawiam ) Wiec, pytanie jak w temacie: Jak zrobić ładne firanki do ciężarówki?? Sklejam właśnie mój pierwszy model i nie wiem, a chciałbym je mieć. Poproszę o dokładne instrukcje i szybką odpowiedź, bo bedą prace stały w miejscu, a nie lubie tego pozdrawiam, maciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 No trzeba kombinować. Jak masz ładny kawałek materiału to ładnie wykończ i przyczep. Może z ciemnej bibuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 16 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2012 No juz zrobilem tamte. Z recznika papierowego pomalowanego ciemna farba bardzo grubo to jak wyschla to sie ladnie ukladala. Jak bd robil jeszcze kiedys model ciezarowki to zobacze jeszcze moze inne sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123qwerek Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Fajne firany mają tutaj http://tehore.pl/pl/c/FIRANY/53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Kurde, znowu spamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123qwerek Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 @up a co brzydkie mają firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Jak rozumiem skala ok. 1:24? Albo cos z asortymentu dla lalek, np. takie: kosztuja niecale 11 PLN. Albo znajdz w sklepach z pachnidlami typu Sephora (ale takze Rossman czy cos z mydlami) jakies eleganckie ladniusie takie woreczki ktore dziewczynki uwielbiaja. Kupujesz, oddajesz zawartosc komukolwiek, woreczek zostawiasz I ladnie rozkrajasz. Tam czesto sa wplecione jakies swiecidelka, no parada normalnie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 No niezły kotlet po 4 latach, ale jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi