Konrad C Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 Super . Do tego schowka wsadź coś może jeszcze - trochę pósto. Może jakieś papiery czy coś innego. To skrzynka narzędziowa, więc będą tam narzędzia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Konrad spójrz na zdjęcia, w tym przypadku masz dwa cylindry, standart w BMW stosowany do dzisiaj czyli tzw. "Bokser"- połozenie cylindrów. Tamiya uprościła to wszystko (notabene prostacko) i dlatego ten model leży w moim pudełku wstępnie oblachowany od 4 miesięcy pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 Będę dorabiał takie dwie rury od tej części wydechu do cylindrów i jeszcze takie coś po boku cylindra z którego idzie rura. Nie wiem jak to si fachowo nazywa więc pokaże to potem na fotkach. Mysle, że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Dawaj Konrad może dostanę natchnienia pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Coraz lepiej ci ten chopper wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 Dawaj Konrad może dostanę natchnienia pozdr Sławek No to lep! Coraz lepiej ci ten chopper wychodzi. Dobre. Okazało się, że skrzynka narzędziowa powinna być pionowo a u mnie jest koślawo, skrzynkę oderwałem i przykleję ja po malunkach. Mam pytanko, chcę zapełnić ta skrzynką narzędziową .. narzędziami. Mam parę kluczy ale to chyba nie starczy, ma ktoś na zbyciu parę takich klamotów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi