jarek38 Napisano 13 Stycznia 2012 Napisano 13 Stycznia 2012 Jarku - może jak masowo wsiądziemy na Adama - to zdanie zmieni? Też bym chciał, by Adam zdanie zmienił, ale to musi być jego decyzja. Kopertę w każdym razie już mam Cytuj
Mikolaj75 Napisano 13 Stycznia 2012 Napisano 13 Stycznia 2012 Przyłączam się do apelu kolegi drabika o "wsiadanie na Adama" . Fajny model, a szybki - mimo wcześniejszych protestów - chyba na złość przyciemniane zrobił. A już kiedyś udało się nam skłonić kolegę do zmiany koloru światełka, to może i teraz się uda Cytuj
kub Napisano 14 Stycznia 2012 Napisano 14 Stycznia 2012 Jestem z wami! Zmień szyby bo ten model na to nie zasługuję Cytuj
BigJ Napisano 19 Stycznia 2012 Napisano 19 Stycznia 2012 Przyłączam się do apelu o jeszcze jeden egzemplarz - te czarne szyby psują cały efekt. A tak przy okazji to zdradziłbyś jak zrobiłeś to śmigło, że wyszło takie ładne, drewniane? Cytuj
Gadas_75 Napisano 27 Lutego 2012 Autor Napisano 27 Lutego 2012 Witam wszystkich. Niestety koledzy, ale z przyczyn obiektywnych muszę Was zawieść. Natłok obowiązków zabiera mi ostatnio większość mojego czasu, przez co model z przeźroczystym oszkleniem będzie, ale już raczej w innym terminie. Ale póki co znalazłem trochę czasu na zrobienie kilku zdjęć do galerii: viewtopic.php?f=173&t=31895 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi