jarek38 Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Jarku - może jak masowo wsiądziemy na Adama - to zdanie zmieni? Też bym chciał, by Adam zdanie zmienił, ale to musi być jego decyzja. Kopertę w każdym razie już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Przyłączam się do apelu kolegi drabika o "wsiadanie na Adama" . Fajny model, a szybki - mimo wcześniejszych protestów - chyba na złość przyciemniane zrobił. A już kiedyś udało się nam skłonić kolegę do zmiany koloru światełka, to może i teraz się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Jestem z wami! Zmień szyby bo ten model na to nie zasługuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigJ Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Przyłączam się do apelu o jeszcze jeden egzemplarz - te czarne szyby psują cały efekt. A tak przy okazji to zdradziłbyś jak zrobiłeś to śmigło, że wyszło takie ładne, drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadas_75 Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Witam wszystkich. Niestety koledzy, ale z przyczyn obiektywnych muszę Was zawieść. Natłok obowiązków zabiera mi ostatnio większość mojego czasu, przez co model z przeźroczystym oszkleniem będzie, ale już raczej w innym terminie. Ale póki co znalazłem trochę czasu na zrobienie kilku zdjęć do galerii: viewtopic.php?f=173&t=31895 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi