ksiadz Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 Witam Postanowiłem dołączyć z jeszcze jednym modelem tym razem w troszkę łatwiejszej klasie. Model prosto z pudła w kamuflażu angolskim. Co do modelu to każdy na pewno zna ten produkt. Co mnie najbardziej zirytowało to, że instrukcja przedstawia istnienie części których nie ma w ramkach Naprawdę pracownicy z ww. firmy dali popis. Art box: I dobrze znane ramki: Pozdrawiam Cytuj
mieszko988 Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 Coraz więcej Suchojów w konkursie ale to dobrze bo to ładne samoloty są Powodzenia!!! Cytuj
ksiadz Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Napisano 8 Stycznia 2012 Mała aktualizacja wnętrze gotowe czas zamykać kadłub. Kilka części wstępnie obrobionych: Pozdrawiam Cytuj
tombie01 Napisano 9 Stycznia 2012 Napisano 9 Stycznia 2012 Jak widać radzieckich odrzutowców w konkursie dostatek, życzę powodzenia Cytuj
ksiadz Napisano 11 Stycznia 2012 Autor Napisano 11 Stycznia 2012 Model wymagał dość dużej ilości szpachli jednak jak na masterkrafta nie było najgorzej: Teraz kilka poprawek owiewka i powoli zacznie się malowanko. Pozdrawiam Cytuj
Mikele Napisano 11 Stycznia 2012 Napisano 11 Stycznia 2012 Im więcej relacji z budowy Su-20/22 oglądam w konkursie tym większa ochota mnie nachodzi, żeby się wreszcie wziąć za swoje szturmowiki Cytuj
ksiadz Napisano 15 Stycznia 2012 Autor Napisano 15 Stycznia 2012 Mała aktualizacja model przygotowany do malowania: Pozdrawiam Cytuj
ksiadz Napisano 25 Lutego 2012 Autor Napisano 25 Lutego 2012 Kolejna już jedna z ostatnich aktualizacji bo termin zakończenia konkursu zbliża się nie ubłagalnie. Pozostało kilka poprawek. Już niedługo galeria Pozdrawiam Cytuj
karambolis8 Napisano 25 Lutego 2012 Napisano 25 Lutego 2012 Kto by się spodziewał po miesięcznej przerwie. Fajnie, że wróciłeś do modelu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi