bazylms Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Już kupiłem. Ciekawe co z tego wyjdzie. A trawę jak sadziłeś? Pytam bo jeszcze nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 20 Października 2012 Autor Share Napisano 20 Października 2012 Nie pamiętam ale to chyba firmy Heki (czy jakoś tak, zgubiłem etykietkę) dodałem też trochę krótszej trawy Polaka.Metoda jest bardzo prosta na świeżą mieszankę (wikol, woda i piasek dla szynszyli) posypuję sztuczną trawę. Później uderzam w spód (można też machać) podstawki tak żeby trawka podskakiwała. Następnie odwracam do góry nogami aby wypadły źdźbła które nie chcą się trzymać. Drobne korekty można wykonywać lekko dmuchając. Cały proces wykonuję kilka razy. Wcześniej już opisywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Przeoczyłem tego posta. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi