Toff Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 W tym malowaniu chyba większość z nas ten model kiedyś skleiła. Ja na swoim koncie mam trzy sztuki. Dwa to były stare KP sklejane w latach dziecięco-młodzieńczych. Trzeci to już MC, sklejany nawet całkiem niedawno (będzie z 4-5 lat). Kalkomanie wspominam bardzo źle, oznakowanie na kadłubie praktycznie musiałem malować na nowo, bo rozpadło się na drobne kawałeczki. Kokardy podobnie, z tym że tu kawałki były większe i łatwiej składało się je do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ondrasz Napisano 20 Czerwca 2017 Share Napisano 20 Czerwca 2017 Piękny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi