zuchvik Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 chcialbym zaprezentowac moja wolna "wariacje" na temat tygrysa, ktory jest stylizowany na totenkopf z okresu lato 1944 w Polsce; produkt "z kartonu", gasienice friulmodel... zgodnie z zaleceniami tym razem wash jest delikatniejszy w porownaniu z poprzednimi pracami; dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Mnie sie podoba. Malowanie bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Model jest niczego sobie ale obowiązkowo cyknij lepsze zdjęcia bo na tych wygląda jak zabawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuchvik Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2012 wygląda jak zabawka. zawsze chcialem robic takie zabawki, tysiacami... zdjec lepszych juz nie dam rady zrobic, bo nie umiem. dla mnie te sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Źle wklejony zasobnik na zapasową antenę, nie z tej strony. Reszta całkiem całkiem, chociaż modele "z kartonu" rzeczywiście wyglądają jak zabawki. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuchvik Napisano 19 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2012 zasobnik na zapasową antenę teraz dopiero wiem co to jest i jaka spelnia role; wczesniej to byla dla mnie po prostu "rurka" do czegos tam; dzieki Seb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 bardzo fajny mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 To sypnęło Tygryskami . Bardzo mi się podoba. Super malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Model bardzo ladnie sie prezentoje nic dodac nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuchvik Napisano 21 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2012 lepsze zdjęcia czy chodzi o takie zdjecia? dostalem wskazowke od wuja "dobra rada", ze bez lampy powinny byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Model jak i zdjecia są ok Obrabianie zdjęć w photoshopie, gdzie można dowolnie modulować barwe,nasycenie itp. i który jak wszyscy wiemy potrafi czynić cuda mija się z celem. To forum modelarskie a nie fotograficzne i fajnie by było oglądać modele tak jak wyglądają a nie po obróbce tak jak byśmy chcieli żeby wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi