cynamon Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) To mój pierwszy model, więc proszę o wyrozumiałość. By cynamon76 at 2012-01-19 By cynamon76 at 2012-01-19 By cynamon76 at 2012-01-19 By cynamon76 at 2012-01-19 By cynamon76 at 2012-01-19 By cynamon76 at 2012-01-19 By cynamon76 at 2012-01-19 By cynamon76 at 2012-01-19 Dzięki za pozytywne i negatywne opinie. Będę starał się jeszcze bardziej. Edytowane 19 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Witam Szanownego Kolegę Model pierwszy, ale całkiem czysto i schludnie zrobiony. To jeden z fajniejszych modeli jakie w życiu robiłem i miło jest go oglądać w wykonaniu kogoś innego. Pomimo braku śladów eksploatacji czy też wychuchanej wykończeniówki a la odrestaurowany youngtimer nie wygląda specjalnie zabawkowo. Przydałyby mu się lepsze fotki Gratuluję niezłego debiutu i czekam na kolejne projekty! Powodzenia i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Świetny modelik. Podchodziłem go ze 3 razy, ale zawsze górę brały snoby spod znaku konia albo byka. Jak zauważył kornik, model bardzo czysto sklejony. Szkoda, że nie ma zdjęć wnętrza/ silnika. Co prawda, śladów eksploatacji również brak, ale mi się jego osobowość podoba - takie zadbane pierdzikółko dla kogoś na dojazdy do pracy. BTW, mnie często mija taki jeden Trabi, tyle, że ta nowsza wersja. Facet się nie patyczkuję, nie raz ciśnie lewym dobrze ponad 100km/h. Gratuluję świetnego modelu! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Ja skromnie zwrócę uwagę na idealnie dobrany kolor nadwozia...tylko wróćcie pamięcią wstecz koledzy a sami przyznacie ile takich trampkow jeździło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lok7 Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 super wykonanie fajnie wyszły uszczelki powiedz jaki to producent farbki ,jakiej użyłeś do felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynamon Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2012 Model firmy Revell 1:24 farby również Revell'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unamed Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Witam czy mógłbyś podać stronę z jakiej go kupiłeś ? Pozdrawiam Unamed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Kolor tej tapicerki przywoluje wspomnienia. Swietny model. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Witaj. Fajnie wykonany model. Podoba mi się kolorystyka wnętrze. Kupić można na allegro albo na mojehobby.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkodaFka Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Ja chce taki model (ale już złożony:D) ! Na Cywilnych się nie znam (pod względem klejenia) ale mi się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi