Skocz do zawartości

Zdjecia EC-135 LPR-u poszukuje

kunda5

Rekomendowane odpowiedzi

Niewiem czy to dobry dzial.Jak w temacie poszukuje dokladnych zdjec,najlepiej rzuty z kazdej strony smiglowca lotniczego pogotowia ratunkowego.Wiem wiem w GOOGLACH sa ale nie dokladne moze ktos byl "swiadkiem"i ma swoje prywatne zdjecia z ladowania tegoz o to heli.Pozdrawiam

Ja mam trochę z googla i z airliners.net. Jak ktoś ma coś jeszcze, to chętnie przygarnę.

Jezeli mozesz podeslij mi na meila (dam ci go na pw) .Bede wdzieczny.

I ja coś mam - własnego - tak więc dostępne również w dużej rozdzielczości. Napisz czego konkretnie potrzebujesz.

24943_1308511538_tb.jpg 89385_1306525728_tb.jpg 82384_1292702875_tb.jpg

I to jest to te pierwsze powala!! A Konkretnie to potrzebowalbym kolor koncowek lopat wirnika glownego albo rzut z gory.Dol widze ze by byl,potrzebowalbym rzut na tyl.Chce zamowic kalki i dlatego potrzebuje jak naj wiecej informacji.Przygowotuje sie do zrobienia wlasnie takiego projektu mam juz model zakupiony w 1/32 revella (04644) Sam mam pare zdjec ale niestety strazak nie pozwolil mi podejsc blizej jaki z daleka go obejsc jak ladowal w moim miescie na stadionie no ale takie procedury.Woit jak mozesz podeslij mi na meila (podam na pw) linki albo fotki w duzej rozdzielczosci bede wdzieczny.

(...)Woit jak mozesz podeslij mi na meila (podam na pw) linki albo fotki w duzej rozdzielczosci bede wdzieczny.

Zdjęcie jest jednocześnie linkiem, wystarczy kliknąć a otworzy się większa fotka. Oprócz tego kilka ujęć posłałem już na priv. Powodzenia!

• 3 weeks later...

Panie qalimar tych kilka zdjęć to akurat posiadam. Gromadząc dokumentacje zaglądałem na wszelakie tego typu portale. Jednak na podstawie kilku zdjęć ciężko odtworzyć całe wnętrze.

No cóż strach o coś prosić...

Otóż na podstawie tych kilku zdjęć można odtworzyć całe wnętrze. Nie oczekuj, że dostaniesz zdjęcia centymetr po centymetrze całej budy. I nie ciśnieniuj, Twoje pytanie było tak sformułowane jakbyś rzeczywiście nie zajrzał pod podane linki. Na drugi raz jasno i wyraźnie artykułuj swoje potrzeby.

Dobrze następnym razem napisze podanie cobym chciał...

Właśnie o takie zdjęcia centymetr po centymetrze bym chciał. Sokoła jakoś takowe na forum są. Z EC myślę że też mogą się znaleźć, bo są czasami na jakiś piknikach itp. Mam parę fotek od znajomego jednak on modelarzem nie jest i na zdjęciach zasłania sobą całe wnętrze...

Zresztą nie ważne...

Edit:

Robert dzięki

Ano nie pogadasz, gdyż gadasz od rzeczy. Nie zdajesz sobie sprawy, że na takim pikniku będziesz stał jak wazon za barierką i tyle. Za drogi sprzęt, aby jakieś wycieczki sprowadzać. Sezon na oprowadzanie już się dawno skończył.

A o zdjęciach wnętrza nawet nie pomarzysz. Chyba, że załoga weźmie na klatę i zlituje się nad Tobą. W co akurat raczę wątpić.

Masz to co masz, a ponad panoramę Mirka nie poskoczysz. Nic lepszego nie znajdziesz. Lep więc to pudło do kupy.

Pozdrawiam i dobranoc.

Mariusz ma rację na pikniku Timi nie zrobisz dokumentacji wnętrza ,stoisz za barierką od sprzętu kilkanaście metrów ,gromada ludzi obok Ciebie ,nie raz chciałem cos tam sfocić ale lipa.Tylko z zewnątrz i to pod katem pod jakim stoi obiekt.

262631_2116784527850_1492834055_32456048_3206792_n.jpg

Mój znajomy Kacper w Płocku. Raczej nie zza płotu. Polsatowskiego Ec ma więcej fotek, ale ten mnie nie interesuje. Tak wiec nie pieprz mi głupot że nie wiem o czym mówię.

Otóż dalej twierdzę, że nie wiesz. Kacper jest, jakby Ci powiedzieć, ażeby nie skłamać na specjalnych prawach. Tak się złożyło, że wnosiłem go do śmigłowca.

Koniec dyskusji, bo Ci nerwy puszczają i zaśmiecasz wątek.