Skocz do zawartości

Volvo FH12 + Timber Trailer - leśny drwal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taki oto zestawik kiedys widziałem jak wyjezdzal z lasu, teraz zajechał do mnie ...

22201313.jpg

85442676.jpg

51134603.jpg

33823250.jpg

46804628.jpg

20819248.jpg

57639955.jpg

75045346.jpg

84111370.jpg

52805977.jpg

47895673.jpg

69903572.jpg

Napisano

Z tego co widzę po zdjęciach to czysto i schludnie sklejony zestawik . Merytorycznie nie podchodzę, ale nigdy nie widziałem jeszcze ciągnika z pomalowanymi na taką zieleń tylnymi felgami, choć wiele z nich może być po prostu "custom made." Z resztą, to mało istotny szczegół. Taki jeden minusik to miejsce łączenia baków - dosyć widoczne. Poza tym, mógłbyś dać fotki na jakimś jednolitym tle.

Ogólnie, bardzo mi się podoba - grats.

pzdr.

Napisano

Tak, te baki...

To moj dopiero 4 zestaw, jeszcze sie ucze, a i do bakow dojde, tutaj dopiero pierwszy raz na kabinie robilem uszczelki, takze malymi kroczkami do przodu .

Z tylnymi felgami, to ja mam jakas taka manie, ze jak maluje to wszystkie jednakowo.

Napisano

Łańcuchy za grube, na rbmodel możesz za kilka złotych kupić 1m łańcuszka. Ogólnie jak na 4 model to ładnie, nawet bardzo ładnie. Drzew może mu nie ładuj, bo wygląda jakby zjechał z linii produkcyjnej, a nie z lasu.

Napisano

Calkiem fajny model, bardzo schludnie zlozony, ale te bale drewna psuja efekt - nie wygladaja realnie.

Napisano

Model bardzo fajny, czysto złożony. Jedynie co to te bele psują troszkę efekt. Na bakach widać te łączenia ale na to idzie przymrużyć oko, no i ta blenda nie zbyt przypadła mi do gustu, jakoś tak odstaje od reszty modelu.

Napisano

Gratuluję model mi się bardzo podoba, jedynie co bym zmienił to ładunek mało realny.

• 4 weeks later...