viki2000 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Taki oto zestawik kiedys widziałem jak wyjezdzal z lasu, teraz zajechał do mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Z tego co widzę po zdjęciach to czysto i schludnie sklejony zestawik . Merytorycznie nie podchodzę, ale nigdy nie widziałem jeszcze ciągnika z pomalowanymi na taką zieleń tylnymi felgami, choć wiele z nich może być po prostu "custom made." Z resztą, to mało istotny szczegół. Taki jeden minusik to miejsce łączenia baków - dosyć widoczne. Poza tym, mógłbyś dać fotki na jakimś jednolitym tle. Ogólnie, bardzo mi się podoba - grats. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viki2000 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Tak, te baki... To moj dopiero 4 zestaw, jeszcze sie ucze, a i do bakow dojde, tutaj dopiero pierwszy raz na kabinie robilem uszczelki, takze malymi kroczkami do przodu . Z tylnymi felgami, to ja mam jakas taka manie, ze jak maluje to wszystkie jednakowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Łańcuchy za grube, na rbmodel możesz za kilka złotych kupić 1m łańcuszka. Ogólnie jak na 4 model to ładnie, nawet bardzo ładnie. Drzew może mu nie ładuj, bo wygląda jakby zjechał z linii produkcyjnej, a nie z lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Calkiem fajny model, bardzo schludnie zlozony, ale te bale drewna psuja efekt - nie wygladaja realnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Bardzo fajny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Model bardzo fajny, czysto złożony. Jedynie co to te bele psują troszkę efekt. Na bakach widać te łączenia ale na to idzie przymrużyć oko, no i ta blenda nie zbyt przypadła mi do gustu, jakoś tak odstaje od reszty modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Gratuluję model mi się bardzo podoba, jedynie co bym zmienił to ładunek mało realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Zbieram kasę na niego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi