janekzukosa Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Witajcie:) Będzie to moja pierwsza przygoda z warsztatem tak więc zacznę z grubej rury od skali 1/32 i mojego ulubionego F - 14 ( dziękuję koledze imt ). Planuję zrobić wersję B tak więc lecą do mnie i na dniach powinny już u mnie być kalkomanie Zotz Decals 1/32 F-14 TOMCAT VF-103 JOLLY ROGERS oraz F-14 Tomcat Exhaust Nozzles Aires/Quickboost. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc przy budowie tej pięknej maszyny!. Złożyłem całość na sucho - jest to olbrzymi model - na wstępie nie mogę jednak zdecydować się czy ukazać Kocura w locie tak jak na przymiarce widocznej na zdjęciu czy zrobić go klasycznie. By janekzukosa at 2012-01-26 By janekzukosa at 2012-01-26 Korci mnie ,żeby zrobić coś takiego : By janekzukosa at 2012-01-26 widziałem gdzieć te hełmy HGU 55P w skali 1:8 koszt ok.80 zł z przesyłką do Polski Planowałem ,że zrobię go w malowaniu które wydaje się najatrakcyjniejsze BuNo 161428 : By janekzukosa at 2012-01-26 ale wujek google mnie nie słucha i nie chce pomóc. Pozdrawiam Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Pojechał kolega po bandzie w tym pięknym kolosem! Zasiadam na pierwszym miejscu, bo to będzie mega ciekawa relacja. Życzę przyjemnego dojścia do końca budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Hehe maly kotek bedzie. Domyslam sie ze tak wielkosci mojej kotki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Nie wiem kolego Moses jak duża jest Twoja kotka;) ale sam model ma 598 mm długości a rozpiętość skrzydeł po rozłożeniu wynosi 612 mm więc mały nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Kurdę toż to większe jest od mojego kocura, a mały on nie jest ;) Podglądamy będzie smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Kawał olbrzyma, jak na pierwszy (dobrze doczytałem?) model. Nie rób go w locie, postaw na kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi