cysiu86 Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Witam was jestem poczatkujacym modelarzem pojazdów wojskowych w skali 1:35. Chciałem sie zapytac jaki model na poczatek mi zaproponujecie ??? Z góry dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Witam, Ja proponuję któryś z KV-1 albo KV-2 Trumpetera. Cena przystępna, łatwe malowania, duże to to i proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu86 Napisano 21 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2007 A gdzie moge dostac takie modele ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Chociażby tu KLIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu86 Napisano 21 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2007 A do tego modelu mozna dokupic elementy fototrawione i lufe ?? Gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Model możesz kupić również tu: http://www.jadarhobby.waw.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=0&keywords=trumpeter+kv&pfrom=&pto=&button.x=0&button.y=0 A tu masz wyniki szukania dla dodatków: http://www.jadarhobby.waw.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=0&keywords=kv&pfrom=&pto=&button.x=0&button.y=0 Jest trochę nieodpowiednich, ale wyszukaj sobie już ręcznie to co Cię interesuje. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu86 Napisano 21 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2007 Dziekuje bardzo . pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Jakbyś chciał coś co by mogło by cię nieco przetestować swoje możliwości to polecam Panzer 4 albo Stug 4 z Academy, ładne, łatwe i bardzo tanie. Pozdrawiam!!! Edytowane 22 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Raczej odradzam te modele. Jest z nimi dużo szpachlowania i szarpania jeżeli mają sensownie wyglądać. Dodatkowo Trumpek daje fajne odcinkowe gąski a nie tylko te winylowe czy jakie to są. Modele Academy przystosowywane były do funkcji RC przez co na dole mamy szpachlowanie dużych dziur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu86 Napisano 22 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2007 Swoje mozliwosci sprawdze na modelu KV-1 firmy TRUMPETER. Na biezaco bede zdawal relacje z warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu86 Napisano 22 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2007 A ty reggy jakie modele sklejasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Sklejam głownie wszystko poza cywilami. Masz moją galerię w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu86 Napisano 22 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2007 Widziałem na twojej galeri model kv-2 i mam pytanie z czego zrobiłes ta line z jakiegos drutu miedzianego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Lina była w zestawie. Tu masz na stronie producenta jeden z modeli KV-1 http://www.trumpeter-china.com/war513/products/en_message.asp?id=288# Na dole są suwaczki i przesuwa sie zawartość pudełka. Liny są na drugim zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu86 Napisano 22 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2007 A ty sklejałes model kv-1 trumpeter ?? Bo ja mam zamiar kupic ten model ale nie wiem czy dokupywac do niego elementy fototrawione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Tylko Kv-2 sklejałem w gołej wersji bez żadnych blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu86 Napisano 23 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2007 Mam zamiar kupic sobie aeograf moze potpowiesz mi jak najlepiej kupic i gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 Khehe, drazliwy nieco temat... O wyborze aerografu bylo juz tu tyyyyle powiedziane, ze za chwile Cie ktos obsobaczy, ze pytasz po raz kolejny o to samo. Przejrzyj soebie forum, a zeby Ci bylo latwiej, skozystaj z funkcji "szukaj". Na poczatek zapoznaj sie jednak z tym watkiem: viewtopic.php?t=981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi